Van 27-07 t/m 09-08 zijn wij met vakantie. Lees hieronder wat onze afwezigheid voor jou betekent.

 

20% korting op alles ter compensatie voor de iets langere levertijd

T/m 09-08 bestel jij alles in onze webshop met 20% korting! Voer de kortingscode ‘Summer20’ in in je winkelwagen en de korting wordt automatisch verrekend.

 

Bezorging

Orders geplaatst tussen 27-07 en 09-08 worden geleverd tussen 11-08 en 15-08. Maandag 10-08 starten wij met het verwerken van jullie orders. Hierbij hanteren wij het FIFO-principe, dus de eerste orders worden ook als eerst verwerkt. Zodra je order onderweg is ontvang je de verzendbevestiging en de traceercode van je pakket per mail.

 

Ruilen en retourneren

Retourzendingen worden gewoon verwerkt. Nadat je retourorder is afgehandeld en het geld is teruggestort ontvang je hiervan de bevestiging per mail. Doorgaans worden retourorders binnen enkele werkdagen afgehandeld, maar in ieder geval binnen 14 dagen na ontvangst.

Heb je op het retourformulier aangegeven te willen ruilen voor een andere maat? Geen probleem, het/de item(s) in de nieuwe maat krijg je (mits voorradig) tussen 11-08 en 15-08 geleverd. Je ontvangt een e-mail zodra je retourzending bij ons binnen is en nog een e-mail wanneer het pakket met het/de item(s) in de nieuwe maat onderweg is. Wil je toch niet wachten tot 11-08, neem dan even contact met ons op via Whatsapp. Dan annuleren we je ruilaanvraag en storten we je geld alsnog terug.

 

Bereikbaarheid

Wij blijven gewoon bereikbaar, maar houd wel rekening met een iets langere reactietijd. Voor de snelste reactie adviseren we je om contact te zoeken via Whatsapp.

© 2016 - 2020 FREY clothing | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel